Om RGE

Passion för inredning. Ett formspråk för det svenska hemmet. En gedigen erfarenhet av kvalitetsmöbler. Från starten 1997 har RGE präglats av dessa ledord – och det är därför vi idag har mottot: RGE – Function Meets Form.

  • Bild från monter på Stockholm Furniture Fair 2019 - RGE
  • Bild från monter på Stockholm Furniture Fair 2020 - RGE

Bilder från RGE:s montrar i Stockholm Furniture Fair 2019 och 2020.

RGE är idag ett etablerat möbelhus med egen designavdelning och produktutveckling. Vi utvecklar i första hand möbler för hemmiljö med ett modernt, skandinaviskt formspråk.

Möblerna representerar mellanprisklassen och riktar sig till en bred kundgrupp. 

RGE:s historia

RGE:s start började år 1997 i Upplands Väsby som ett mindre tradingbolag. Konceptet utvecklades och blev alltmer populärt, vilket resulterade i att RGE år 2007 växte ur sina lokaler i Upplands Väsby och flyttade in till nybyggda lokaler i det expansiva logistikområdet i Rosersberg, norr om Stockholm.

År 2019 gjordes ytterligare en flytt till ett fräscht logistikcenter i Eskilstuna.

Och slutligen, år 2023, gjordes en ny flytt till nya lokaler i Gränna, med goda möjligheter för lastbilar och truckar att både lasta och lossa, vilket möjliggjorde ett bättre flöde i verksamheten.

När snabba leveranser och logistik blir allt viktigare spelar de generösa lagerlokalerna och läget en betydande roll i verksamheten.

Hur arbetar RGE?

Vi har en tradition i att presentera ett antal nyheter varje år, och ser det som en viktig positionering på marknaden.

Idag har RGE många egna produktserier, bestående av matgrupper, förvaring, hallmöbler, med flera.

Våra kunder finns till största delen i Skandinavien och Storbritannien.

Intresserad av att handla från oss?

För inloggning till hemsidan (endast återförsäljare/företag), vänligen kontakta marknad@rgedesign.se. Ni får då möjlighet att se priser, lagerstatus, tidigare beställningar, och kan enkelt göra beställningar via hemsidan för smidig hantering.

Privatpersoner hänvisas till våra återförsäljare.